VENEDİK’TE BİR KAMPİNG – İTALYA (18 Ağustos 2016)
2 mins read

VENEDİK’TE BİR KAMPİNG – İTALYA (18 Ağustos 2016)

Geçtiğimiz hafta Venedik’te feribottan indikten sonra, amacımız şehre yakın bir kamping bulmaktı. Etrafta 30’dan fazla kamping var. Venedik’e en yakın ulaşım yeri olan Mestre’den gidip gelmek kolay olur diye düşünüp o civardan arayışa girdik. Venezia Camping Village ismindeki kampingi fotoğraflarından beğenip navigasyonumuza kurduk. 10 dakika sonra kampingin önündeydik. Resepsiyondaki işlemleri tamamlayıp içeri girdik ki, iyi ki buraya gelmişiz dedik. 1. sınıf bir tatil köyünden farksız kampingte, yüzme havuzu, çocuk parkı, güneşlenme alanı, spor alanları ve daha birçok olanak vardı. Tuvaletlere yakın bir yerde karavanımıza yer bulup yerleştik. Tuvaletler, duşlar, bulaşık ve çamaşır yıkama yerleri pırıl pırıl. Temel ihtiyaçlar için bir market var. Ayrıca bir restoran var ve ızgaradan pizzaya kadar birçok seçenek mevcut.
Resepsiyonda size şehir haritasını veriyorlar ve şehre nasıl ulaşacağınızı anlatıyorlar. Otobüs durağı çok yakın ve otobüs doğrudan Venedik Piazzale Roma’ya kadar gidiyor. Oradan vaporetto denilen teknelerle San Marco meydanına ulaşılabiliyor.
Tamam güzel de otobüs biletini nereden alacağız? “Bizden alacaksınız, gidiş-dönüş 3 Euro” demezler mi… Hay siz çok yaşayın, her şey düşünülmüş. Hizmetin bu kadarına şapka çıkarılır.
Kampinge karavan ve iki kişi günlük 33 Euro para ödedik ki helal olsun.
Kampingin bir köşesinde karavana su almak için musluk ve hortum hazır. Ayrıca pis su boşaltma mazgalı ile tuvalet tankını boşaltıp temizleme yeri de tertemiz hizmete hazır.
Kampingte bungalowlar da var. Fiyatları makul. Venedik’i gezmek için iyi bir tercih olabilir.

Kampingin açıklamalı fotoğrafları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın;

Bir Cevap Yazın